Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Core of an Onion: Peeling the Rarest Common Food-Featuring More Than 100 Historical Recipes

3.35/5 (1070 hinnangut Goodreads-ist)
  • Formaat: 240 pages
  • Ilmumisaeg: 07-Nov-2023
  • Kirjastus: Bloomsbury Publishing USA
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781635575941
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 16,38 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 240 pages
  • Ilmumisaeg: 07-Nov-2023
  • Kirjastus: Bloomsbury Publishing USA
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781635575941

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Featuring historical images and his own pen-and-ink drawings, and including 25 recipes from around the world, a New York Times-bestselling and James Beard Award-winning author peels back the cultural, historical and gastronomical layers of one of the world’s most beloved culinary staples. Illustrations.



From the New York Times-bestselling author of Cod and Salt, a delectable look at the cultural, historical, and gastronomical layers of one of the world’s most beloved culinary staplesfeaturing original illustrations and recipes from around the world.