Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Food Forum 30th Anniversary: Proceedings of a Symposium

  • Formaat: 102 pages
  • Ilmumisaeg: 08-Aug-2024
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309719230
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 24,69 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 102 pages
  • Ilmumisaeg: 08-Aug-2024
  • Kirjastus: National Academies Press
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780309719230
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

The National Academies' Food Forum celebrated its 30th anniversary in November 2023 with a symposium reflecting on its contributions and developments in the field of nutrition, food, and agriculture. Discussions covered the history of the Food Forum and how it has informed research, policy, and industry practices in light of challenges to food safety and security, climate change, and health equity.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 History of the Food Forum and Its Impact Over the Past 30 Years 3 Food Safety 4 Food Systems and Sustainability 5 Nutrition and Health 6 A Visionary Perspective on the Future of Food 7 Fireside Chat: Food for Thought on the Next 30 Years References Appendix A: Symposium Agenda Appendix B: Biographical Sketches of Symposium Speakers and Planning Committee Members