Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Good Maine Food: Ancient and Modern New England Food & Drink

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 01-Oct-2010
  • Kirjastus: Down East Books,U.S.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780892729654
Teised raamatud teemal:
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 14,03 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 01-Oct-2010
  • Kirjastus: Down East Books,U.S.
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9780892729654
Teised raamatud teemal:

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Old recipes, like old friends, are usually most dependable, observes noted author Kenneth Roberts in his pithy introduction to this classic recipe compendium put together by his niece, Marjorie Mosser, in the 1930s. The long career of this bible of Maine cookery has proved him right. With Robert's outspoken commentaries sprinkled throughout, excerpts from some of his best-selling books, and maxims from Maine kitchens, this old favorite is a must-own collection for any modern cook. Down East Books is proud to present this revamped edition-with a brand new foreword by food historian Sandra Oliver-as part of the all-new Best Maine Food cookbook series.
Foreword: A Maine Classic, Revisited 10(2)
Sandra Oliver
Author's Note 12(2)
Introduction: Cooked in the Good Maine Way 14(3)
Kenneth Roberts
A General Note to the 21st Century Cook 17(2)
Sandra Oliver
Beverages & Appetizers
19(16)
Soups
35(28)
Fish & Shellfish
63(44)
Game & Poultry
107(28)
Meats
135(42)
Vegetables
177(36)
Salads
213(14)
Sauces, Ketchups & Pickles
227(26)
Eggs & Cheese
253(14)
Macaronis, Rice & Stuffings
267(20)
Fruits
287(6)
Jellies & Preserves
293(8)
Breads, Biscuits & Doughnuts
301(34)
Pastries & Pies
335(20)
Desserts & Dessert Sauces
355(40)
Cakes, Cookies & Frostings
395(42)
Candies
437(8)
Kenneth Roberts on Diet
445(9)
Maine Meals: One Winter Month
454(4)
Cooking Table Equivalents Weights and Measures Oven Temperatures
458(2)
Index 460