Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Louis Pasteur y la lucha contra los germenes Read-along ebook

  • Formaat: 32 pages
  • Sari: Science: Informational Text
  • Ilmumisaeg: 19-Apr-2019
  • Kirjastus: Teacher Created Materials, Inc
  • ISBN-13: 9780743917285
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 22,86 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 32 pages
  • Sari: Science: Informational Text
  • Ilmumisaeg: 19-Apr-2019
  • Kirjastus: Teacher Created Materials, Inc
  • ISBN-13: 9780743917285

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Louis Pasteur is the scientist who first began pasteurization. This engaging Spanish biography highlights the life and accomplishments of Pasteur and how he had a major impact on the world of food science. Along with learning about Pasteur's dedication to studying various molds, bacteria, and yeast, readers will be encouraged to discover even more through a simple and stimulating lab activity!


Learn all about Louis Pasteur, the scientist who first began pasteurization. This Spanish biography teaches readers about the incredible accomplishments of Pasteur and how he dedicated his life to studying various molds, bacteria, and yeast.