Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Ramen Forever: Recipes for Ramen Success

  • Formaat: 224 pages
  • Ilmumisaeg: 05-Oct-2023
  • Kirjastus: Hardie Grant Books (UK)
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781784886615
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 13,51 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 224 pages
  • Ilmumisaeg: 05-Oct-2023
  • Kirjastus: Hardie Grant Books (UK)
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781784886615

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Ramen Forever showcases the world’s most perfect food: ramen.

In Ramen Forever, Tim Anderson shows you the way to enjoy delicious homemade ramen on a regular basis, and gives you the tools to build your own ramen, just the way you like it!

It is broken into five sections—Broth, Seasoning, Aromatic Oils and Fats, Noodles, and Toppings—to enable you to mix and match to create your own ramen to suit your taste. Alternatively, you can choose to follow one of several complete ramen recipes provided.

Recipes include Double Garlic Tonkotsu Ramen, Tan Tan Men, and Tsukemen, as well as The Ramen Sandwich and Garlic Sesame Miso Ramen Salad.

With recipes for beginners and casual cooks as well as serious noodle nerds, you can enjoy this superlative Japanese comfort food at home, regardless of your skill level.
Tim Anderson is a chef, writer, and MasterChef champion. Born and raised in Wisconsin, Tim has been studying Japanese food culture for more than two decades, first as a hobby, then as a profession. He is also the author of Nanban: Japanese Soul Food, JapanEasy, Vegan JapanEasy, Tokyo Stories (for which Tim won the John Avery prize at the André Simon Awards), Your Home Izakaya and JapanEasy Bowls and Bento.