Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Smorrebrod: Scandinavian Open Sandwiches

  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 08-Apr-2025
  • Kirjastus: Ryland Peters & Small
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781788796644
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 19,88 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: EPUB+DRM
  • Ilmumisaeg: 08-Apr-2025
  • Kirjastus: Ryland Peters & Small
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781788796644

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

An expert guide to making and eating REAL Scandinavian-style OPEN SANDWICHES. BRAND NEW BOOK from popular Scandinavian food writer and owner of ScandiKitchen Cafe & Deli in London, BRONTE AURELL. Discover the GOODNESS OF NORDIC FOOD with this delicious collection of recipes. UNCOVER THE SECRET to making the most delicious open sandwiches and easily whip up a light and healthy lunch or snack at home. This indispensable how-to guide will provide everything you need to know to create the best open sandwiches and inspire you to find new and delicious flavours to try at home. Chapters are divided into Fish, Cold Cuts, Veggie, Sweet & Cheese and Breads, Sides & Toppings, featuring the likes of Herring, Skagenrora, Danish Meatballs, Roast Pork, Beet & Egg, Mushroom Pate and Blue Cheese with Ginger, to name just a few. Also includes a brief history of Scandinavian open sandwiches and invaluable hints and tips for successfully making them yourself.