Muutke küpsiste eelistusi

E-raamat: Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer

  • Formaat: 288 pages
  • Ilmumisaeg: 08-Jul-2014
  • Kirjastus: Skyhorse Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781629142692
  • Formaat - EPUB+DRM
  • Hind: 12,90 €*
  • * hind on lõplik, st. muud allahindlused enam ei rakendu
  • Lisa ostukorvi
  • Lisa soovinimekirja
  • See e-raamat on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks. E-raamatuid ei saa tagastada.
  • Formaat: 288 pages
  • Ilmumisaeg: 08-Jul-2014
  • Kirjastus: Skyhorse Publishing
  • Keel: eng
  • ISBN-13: 9781629142692

DRM piirangud

  • Kopeerimine (copy/paste):

    ei ole lubatud

  • Printimine:

    ei ole lubatud

  • Kasutamine:

    Digitaalõiguste kaitse (DRM)
    Kirjastus on väljastanud selle e-raamatu krüpteeritud kujul, mis tähendab, et selle lugemiseks peate installeerima spetsiaalse tarkvara. Samuti peate looma endale  Adobe ID Rohkem infot siin. E-raamatut saab lugeda 1 kasutaja ning alla laadida kuni 6'de seadmesse (kõik autoriseeritud sama Adobe ID-ga).

    Vajalik tarkvara
    Mobiilsetes seadmetes (telefon või tahvelarvuti) lugemiseks peate installeerima selle tasuta rakenduse: PocketBook Reader (iOS / Android)

    PC või Mac seadmes lugemiseks peate installima Adobe Digital Editionsi (Seeon tasuta rakendus spetsiaalselt e-raamatute lugemiseks. Seda ei tohi segamini ajada Adober Reader'iga, mis tõenäoliselt on juba teie arvutisse installeeritud )

    Seda e-raamatut ei saa lugeda Amazon Kindle's. 

Don’t go another season without this valuable guide to preparing yourharvest for the table or deep freezer.

Here is a complete guide to home butchering, with recommendations on whichtools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink wrappers) touse for the task at hand. It covers everything from field dressing, skinning, andboning out a whole deer, to efficiently butchering rabbits, deer, big game, hogs,gamebirds, cattle, and more.

Muu info

If you harvest your own meat or poultry, you'll need this valuable guide to properly preparing it for the table of deep freezer.
Introduction 1(3)
1 Tools and Supplies
4(19)
2 Food Safety
23(11)
3 Poultry
34(36)
4 Hog Butchering
70(53)
5 Beef
123(31)
6 Venison and Other Wild Game
154(41)
7 Other Meats
195(20)
Conclusion 215(2)
Index 217
Monte Burch is an award-winning author, writer, photographer, and illustrator, with almost 80 outdoor, how-to, and lifestyle books and thousands of published magazine articles. His books include The Complete Book of Making Jerky, The Complete Guide to Sausage Making, and The Ultimate Guide to Growing Your Own Food. He is also the creator of The Good Earth Almanac, a back-to-nature lifestyle special section that ran in Sunday newspapers in the 1970s and 80s. He lives in Humansville, Missouri.